ÉLVEZZE A CSODÁLATOS
TAPASZTALAT

SZOBA E SUITES

HAGYJUK A TERMÉSZETET
GONDOSKODJATOK RÓLATOK

SZOBA E SUITES

PIHENJEN ÉS ÉLVEZZE
A TAPASZTALAT

SZOBA E SUITES
BEJELENTKEZÉS

03

december
CHECK-OUT

04

december
VENDÉGEK

1

ÜDVÖZÖLJÜK

Akár úgy dönt, hogy töltse el a napokat lovaglással, látogasson el a vadasparkba, kerékpározzon, túrázzon vagy vegyen részt bármely más tevékenységben a fogadóban, profi személyzetünk van itt, hogy végtelen kalandokba kalauzolja Önt. A régió vad szépségének felfedezésével töltött nap végén szeretni fogja a Honor Villába való visszatérés kényelmét.

HONOR VILLA

Legjobb szobák

Honor Villa

Kétágyas szoba

2 VENDÉGEK

23 m²

Hét tágas hálószoba áll rendelkezésre franciaágyas elrendezésben, gondosan berendezve, hogy a ház természetét a modern technológia kényelmével ötvözze.

KÖNYV MOST FROM 85 EUR

Pihenjen, élvezze és

Hagyja, hogy gondoskodjunk Önről

Akár úgy dönt, hogy töltse el a napokat lovaglással, látogasson el a vadasparkba, kerékpározzon, túrázzon vagy vegyen részt bármely más tevékenységben a fogadóban, profi személyzetünk van itt, hogy végtelen kalandokba kalauzolja Önt. A régió vad szépségének felfedezésével töltött nap végén szeretni fogja a Honor Villába való visszatérés kényelmét. Pihenjen a kényelmes nappaliban a kandalló előtt, élvezze az ínyenc ételt

finom vadhúst készíthet, ihat egy italt vadászbárunkban, vagy választhat egy jó könyvet vagy egy szórakoztató videót a könyv- és DVD-sarkunkból - a választás az Öné! 15 kényelmes szobánkban LCD TV, ingyenes újságok, saját fürdőszoba hajszárítóval, zuhanyzóval és törölközőkkel, valamint ingyenes privát parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Mindezt gondosan megtervezve, hogy Ön otthon érezze magát.

ELLENŐRIZZE AZ ÖSSZES CSOMAGOT

Élvezze a rendkívüli táj által inspirált, lenyűgöző úti célt, amely az izgalmas szabadtéri kikapcsolódást, a lovaglást, az ínyenc vacsorákat, a vadászatot és még sok más, Erdély szépségével körülvett, Hargita megyei kínálatot egyesíti.

IZLANDI LOVAK

Élvezze a lovaglást

A lovaglás szerves része a hagyományos erdélyi tájnak, és a természetesen szelíd izlandi ló kiváló lovaglási lehetőségeket kínál. Azért választottuk az izlandi lovat, mert szelíd, barátságos természete és nyugodt viselkedése miatt bárki számára élvezetes lovagolni.

Dia: Dia:

Dia: Dia:
Vad élet

Élvezze a természetet

Ha érdekli a vadon élő állatok élete természetes környezetükben, ha fényképezni vagy filmezni szeretné őket, akkor az Izvoare Vadasparkot ajánljuk. Az ivói park 400 hektáros területen terül el, folyók által barázdált és hegyek veszik körül. Ezen a lélegzetelállító tájon lehetőségünk van őzeket, szarvasokat, muflonokat látni, és vaddisznók nyomával is találkozhatunk.

Pihenjen és élvezze a nyaralást

Üdvözöljük a Hargitán