BUCURAȚI-VĂ DE UN MINUNAT
EXPERIENȚĂ

CAMERE E SUITE

LASĂ NATURA SĂ IA
ÎNGRIJIRE DE TINE

CAMERE E SUITE

RELAXAȚI-VĂ ȘI BUCURAȚI-VĂ
EXPERIENȚA

CAMERE E SUITE
CHECK-IN

03

dec.
CHECK-OUT

04

dec.
INVITAȚI

1

BUN VENIT

Fie că alegeți să vă petreceți zilele călărind, vizitând parcul de animale sălbatice, mergând cu bicicleta, făcând drumeții sau participând la orice alte activități la hanul nostru, avem personal profesionist care vă va ghida în escapadele dvs. nesfârșite. La finalul zilei petrecute cu explorarea frumuseții sălbatice a regiunii, vă va plăcea confortul de a vă întoarce la Honor Villa.

VILA DE ONOARE

Cele mai bune camere

Vila Honor Villa

Cameră dublă

2 INVITAȚI

23 m²

Avem șapte dormitoare spațioase disponibile în configurație cu pat dublu, mobilate cu grijă pentru a combina natura casei cu confortul tehnologiei moderne.

CARTEA ACUM DE LA 85 EUR

Relaxați-vă, bucurați-vă și

lasă-ne să avem grijă de tine

Fie că alegeți să vă petreceți zilele călărind, vizitând parcul de animale sălbatice, mergând cu bicicleta, făcând drumeții sau participând la orice alte activități la hanul nostru, avem personal profesionist care vă va ghida în escapadele dvs. nesfârșite. La finalul zilei petrecute cu explorarea frumuseții sălbatice a regiunii, vă va plăcea confortul de a vă întoarce la Honor Villa. Relaxați-vă în livingul confortabil în fața șemineului, savurați o masă gourmet

pregătit de carne de vânat fină, beți ceva la barul nostru de vânătoare sau chiar optați pentru o carte bună sau un filmuleț distractiv din colțul nostru de cărți și DVD-uri - alegerea vă aparține! Cele 15 dormitoare confortabile ale noastre sunt dotate cu TV LCD, ziare gratuite și băi private cu uscător de păr, duș și prosoape, plus parcare privată gratuită ca standard. Toate acestea au fost planificate cu grijă pentru a vă face să vă simțiți ca acasă.

VERIFICAȚI TOATE PACHETELE

Bucurați-vă de o destinație impresionantă, inspirată de peisajul extraordinar, care îmbină ofertele de recreere în aer liber, echitație, cine gastronomice, vânătoare și multe altele, înconjurate de frumusețea Transilvaniei, în județul Harghita.

CAI ISLANDEZI

Bucurați-vă de echitație

Călăria este o parte integrantă a peisajului tradițional transilvănean, iar calul islandez, blând în mod natural, oferă oportunități excelente de călărie. Am ales calul islandez datorită dispoziției sale blânde, prietenoase și a manierei calme care îi face pe aceștia o plăcere pentru oricine să călărească.

Slide Slide

Slide Slide
Viața sălbatică

Bucurați-vă de natură

Dacă sunteți interesați de viața animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriți să le fotografiați sau să le filmați, vă recomandăm Parcul Natural Izvoare. Parcul de la Ivo se întinde pe o suprafață de 400 de hectare, este străbătut de râuri și înconjurat de munți. În acest peisaj uluitor avem ocazia să vedem cerbi, cerbi, mufloni și putem întâlni urmele mistreților.

Relaxați-vă și bucurați-vă de vacanță

Bine ați venit la Hargita